Navigáció átugrása.
Címlap  

Szolgáltatások

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat


Árajánlat

Kérésének megfelelően az Ön által kért termékekre 1-2 munkanapon belül árajánlatot küldünk, mely tartalmazza az árat, az érvényességi időt, valamint a szállítási és fizetési feltételeket.
Több ezres terméklistánk miatt sajnos nem áll módunkban on-line frissíteni az árainkat, melyek követik az árfolyamingadozást, és melyeket átlagosan negyedévente változtatnak a gyártók.
Árajánlat kérését e-mailben, faxon, telefonon vagy postai úton juttathatja el hozzánk.

Rendelés

Az aktuális árak ismeretében kérjük, hogy írásban, e-mailben, faxon vagy postai úton juttassa el hozzánk megrendelését. Kérjük, minden esetben tüntesse fel a számlázási és szállítási címeket, az ügyintéző nevét és telefonszámát, illetve azt a fax számot vagy e-mail címet, melyre a visszaigazolást küldhetjük. Megrendelése visszaigazolását 1-2 munkanapon belül, vagy a gyártói visszaigazolás megérkezése után küldjük.

Szállítás

Termékeink egy részét raktáron tartjuk, más részét viszont csak megrendelésre szerezzük be.
A visszaigazoláson feltüntetett szállítási határidő lejártakor felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a szállítással kapcsolatban egyeztessünk.
Áraink nettó 1 000 000 Ft-os összrendelés alatt nem tartalmazzák a szállítást költségeit, azokat minden esetben leszámlázzuk.

Üzembe helyezést igénylő termékeknél munkatársaink szállítják ki a megrendelt árut.

0-2 kg összsúlyú, 60 cm hosszúságot meg nem haladó eszközöket postai úton továbbítjuk ajánlottan, tértivevénnyel.
0-20 kg összsúlyú megrendelését EMS belföldi gyorspostával küldjük el a szállítási címre.
A postázás költségeit a Magyar Posta Zrt. díjszabásainak megfelelően számítjuk fel:
Magyar Posta díjszabása

A megrendelt áru budapesti irodánkban személyesen is átvehető.

Oktatás

Kiállításokon, kongresszusokon, továbbképzéseken vállaljuk forgalmazott eszközeink bemutatását és az általuk teremtett új terápiás módszerek ismertetését.

Eszköz kölcsönadás / bérlés

Demó raktárunkban lévő oktatási és terápiás eszközeink igény szerint kölcsön vagy bérbe vehetők. A lehetőségekről kérem, érdeklődjön irodánkban!

Szervizelés

Műszereinknek a gyártói előírásoknak megfelelő időközönként vagy üzemóránként karbantartáson kell átesniük, melyet egyeztetett időpontban, árajánlat megküldése után, rendelésre végzünk.
Javításra szánt eszközeit egyeztetés után juttassa el hozzánk. A pótalkatrészek, a munkadíj és az esetleges kiszállás költségeiről árajánlatunkban fogjuk tájékoztatni.