Navigáció átugrása.
Címlap  

Szolgáltatások

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat


Árajánlat

Kérésének megfelelően az Ön által kért termékekre 1-2 munkanapon belül árajánlatot küldünk, mely tartalmazza az árat, az érvényességi időt, valamint a szállítási és fizetési feltételeket.
Több ezres terméklistánk miatt sajnos nem áll módunkban on-line frissíteni az árainkat, melyek követik az árfolyamingadozást, és melyeket átlagosan negyedévente változtatnak a gyártók.
Árajánlat kérését e-mailben, faxon, telefonon vagy postai úton juttathatja el hozzánk.

Rendelés

Az aktuális árak ismeretében kérjük, hogy írásban, e-mailben, faxon vagy postai úton juttassa el hozzánk megrendelését. Kérjük, minden esetben tüntesse fel a számlázási és szállítási címeket, az ügyintéző nevét és telefonszámát, illetve azt a fax számot vagy e-mail címet, melyre a visszaigazolást küldhetjük. Megrendelése visszaigazolását 1-2 munkanapon belül, vagy a gyártói visszaigazolás megérkezése után küldjük.

Szállítás

Termékeink egy részét raktáron tartjuk, más részét viszont csak megrendelésre szerezzük be.
A visszaigazoláson feltüntetett szállítási határidő lejártakor felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a szállítással kapcsolatban egyeztessünk.
Áraink nettó 100 000 Ft-os összrendelés alatt nem tartalmazzák a szállítást költségeit, azokat minden esetben leszámlázzuk.

Üzembe helyezést igénylő termékeknél munkatársaink szállítják ki a megrendelt árut.

A megrendelt áru budapesti irodánkban személyesen is átvehető vagy DPD futárszolgálattal tudjuk kiszállíttatni annak költségét felszámítva.

Oktatás

Kiállításokon, kongresszusokon, továbbképzéseken vállaljuk forgalmazott eszközeink bemutatását és az általuk teremtett új terápiás módszerek ismertetését.

Eszköz kölcsönadás / bérlés

Demó raktárunkban lévő oktatási és terápiás eszközeink igény szerint kölcsön vagy bérbe vehetők. A lehetőségekről kérem, érdeklődjön irodánkban!

Szervizelés

Műszereinknek a gyártói előírásoknak megfelelő időközönként vagy üzemóránként karbantartáson kell átesniük, melyet egyeztetett időpontban, árajánlat megküldése után, rendelésre végzünk.
Javításra szánt eszközeit egyeztetés után juttassa el hozzánk. A pótalkatrészek, a munkadíj és az esetleges kiszállás költségeiről árajánlatunkban fogjuk tájékoztatni.