Navigáció átugrása.
Címlap  

Cégismertető

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

 

Cégünk, a H.S.-medplan Kft. 1993. óta van jelen a hazai és nemzetközi egészségügyi piacon.
Tevékenységi profilja orvosi eszközök és műszerek importja, közvetlen kiskereskedelmi forgalmazása és szervizelése az alábbi területeken:

  • sürgősségi betegellátás,
  • aneszteziológia és intenzív terápia,
  • neonatológia,
  • transzport és otthoni lélegeztetés,
  • ápolástechnika és
  • alapellátás.

Cégünk vállalja teljes kórházi osztályok és laboratóriumok (légzésfunkció, respirációs fizikoterápia, neurofiziológia) felszerelését, egyedi berendedezések beszerzését, a készülékek fogyóanyag ellátását, garanciális és eseti javítások valamint karbantartások végzését.
Technikai hátterünket két mérnökünk biztosítja, akik számos gyári tréningen szerezték meg készülék ismereteiket és biztosítják partnereink részére a szerviz szolgáltatást.

Közel 20 céget képviselünk Magyarországon kizárólagos joggal, emellett több hazai és külföldi céggel működünk együtt.
Partnereink és referenciáink között tudhatjuk a hazai mentésügy szereplőit, a legtöbb fővárosi és vidéki kórházat, rendelőintézetet, a hazai orvosképzés egyetemeinek klinikáit, magánkórházakat, az egészségügyi közép- és felsőfokú oktatás intézményeit, a rászorulóknak és egészségügyi intézményeknek / szervezeteknek gyűjtő alapítványokat, valamint különböző profilú cégeket.

Minden jelentősebb, a profilunknak megfelelő tudományos ülésen, kongresszuson termékeinkkel részt veszünk, ezen kívül külön is rendezünk termékbemutatókat, szervezünk vagy közreműködünk oktatásokon, tanfolyamokon. 

CsatolmányMéret
ISO tanusítvány 2020-23.pdf552.81 KB