Navigáció átugrása.
Címlap  

TR 2000 betegfürdető kocsi

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
TR 2000 hidraulikus fürdető kocsi

Gyártó: TR Equipment

 

A hidraulikus rendszerű betegfürdető kocsi megfelelő hely és kialakítás mellett mind a kórteremben, mind pedig a zuhanyozó helyiségekben megkönnyíti a betegek mozgatását, fürdetését. A szerkezet nemcsak a betegek részére nyújt több kényelmet, de az ápolószemélyzet munkáját is nagymértékben segíti.

A függőleges mozgatás lábbal pumpált hidraulikával történik, így az oldalsó peremek, karok lenyitásával, az ágy magasságához állítva a fekvőfelület szintjét egy ápoló is könnyen átemelheti a beteget. Az oldalsó szegélyek, párnák, hevederek egyaránt a biztonságot és a kényelmet szolgálják.

Az elhasznált mosdató víz a kocsihoz csatlakoztatható gégecsővel egy padlóösszefolyóba vagy fali szifonba vezethető. A fekvőrész mindkét irányban dönthető, így a víz mindkét irányban leereszthető.
A berendezés vízálló, rozsdamentes és festett anyagból, illetve műanyagból készült, hogy a fertőtlenítés ne okozzon gondot. Önbeálló, rögzíthető kerekei, szélesen terpesztett lábai megfelelő biztonságot adnak a beteg fürdetése és mozgatása során.

Rendelési kódok:
TR 2000S - 160 cm-es rövid fürdető kocsi
TR 2000 standard - 190 cm-es normál fürdető kocsi
TR 2000L - 210 cm-es hosszú fürdető kocsi