Navigáció átugrása.
Címlap  

SenSmart Univerzális Oximéter

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
SenSmart
SenSmart2
SenSmart3
SenSmart4
SenSmart5

Gyártó: Nonin

A Nonin Medical SenSmart™ Model X-100 univerzális oximetriás rendszer egy új technológiai szint, amely először szolgáltat pulzoximetriás és helyi oximetriás mérési eredményeket.
Párhuzamosan pulzoximetriás (SpO2), helyi oximetriás (rSO2), valamint pulzusszám adatokat szolgáltat az azonnali döntéstámogatáshoz.
A SenSmart rendszerben tetszés szerint kombinálhatóak a Nonin SenSmart kompatibilis rSO2 és/vagy SpO2 szenzorok bármely Nonin SenSmart jelfeldolgozó egységgel, egy páciensen maximum 6 hely mérésére.
Ezenfelül, a SenSmart általános jelfeldolgozó egységek jelentősen könnyebbek, kisebbek, mint bármilyen korábban alkalmazott egység.
Ráadásul, automatikusan felismerik és a SenSmart monitoron megjelenítik az összes oximetriás értéket.
Lehetősége van felfedezni, mit jelenthet az rSO2 és az SpO2 közötti gradiens.

• rSO2 értékek a páciens agyi és más szervei csökkent oxigén szaturációjának veszélyére hívják fel a figyelmet.
• SpO2 és a pulzusszám értékek oxigén szállítási zavarok proaktív felismerését és korai beavatkozás lehetőségét jelentik.

NIRS [közel infravörös spektroszkópia] rendszert használ, prospektív tanulmányok alapján alkalmas egyes szervek, mint pl. az agy, a vese és a bél keringési zavarának azonosítására.

A SenSmart Univerzális oximetriás rendszer az EQUANOX™ helyi szenzor technológiával kombinálva, hatásosan különíti el a célszervet és automatikusan figyelembe veszi a myelinizáció változásából, valamint a fejlődésből adódó egyéb fénycsökkenési változásokat. Az így szolgáltatott adatok alapján beavatkozhat.

A Nonin szenzorokban alkalmaznak két fényforrást és két detektort az agykéreg méréséhez, így a szöveti és felületi zavaró hatások minimalizálhatóak.
A kettős fényforrású/szenzorú szenzorrendszer által gyűjtött fény-abszorpció adataiból a Nonin dinamikus kiegyenlítő fényfeldolgozó algoritmusa valódi szöveti oxigén szaturáció adatokat szolgáltat, figyelembe véve a páciens speciális agyfejlődési állapotát.
A Nonin pulzoximetria rendszer a PureSAT technológiával minden szaturáció szinteken kiváló pontosságú. A Nonin klinikailag igazolt PureSAT pulzoximetriás technológiája intelligens, pulzusról-pulzusra szűrést alkalmaz, így a Nonin többször használható lágy SpO2 szenzorai alkalmazásával precíz oximetriás mérést eredményez.

Az eredmény: Gyors, pontos és megbízható eredmények, még ha a páciens mozog, vagy esetleg a perfúzió alacsony.